In The Mix 25 & 26 augustus 2012

Gepost op 30 september 2012 door Marlas Efka

Om twee platen over acht werd er een minimix herhaald. Dit keer was het een nummer van hem zelf: Ben Liebrand – Puls(t)ar (Essential Full Length Mix). Deze versie is voor het eerst uitgezonden op 1989/06/16. Daarna is deze remix nooit meer herhaald. Oorspronkelijk is het nummer van Vangelis en speciaal voor het album Styles had hij deze versie gemaakt.

Tja, en dan de uitzendingen van In The Mix. Klaarblijkelijk is er weer een stagiaire, want ook op deze avond ging het weer eens mis. Er werd iets anders uitgezonden dan gepland.

In het eerste uur werd (voor zover wij het goed hebben) ITM #265 uitgezonden, die voor het eerst te horen was op 2008-10-19.
In het tweede uur werd In The Mix #396 uitgezonden.

Beide ITM’s zijn dus re-runs en om de een of andere reden zijn ze ook beiden uitgezonden op 28 juli dit jaar (het eerste uur was toen nieuw, het tweede uur is dus een herhaling van 19 oktober 2008). Overigens was het die avond ook al fout gegaan omdat ITM #265 de week daarvoor ook al was uitgezonden. Die is dus nu binnen een paar maanden als drie keer uitgezonden.

Over de juiste uitzendingen is nogal wat onenigheid op internet. Op een site staat dat de twee ITM’s van vorige week werden herhaald en op de site van Ben Liebrand staan ze in de omgekeerde volgorde. Hier hebben we de downloads gevolgd zoals die werden aangeboden in de mailinglist van de Mixfreaks. Mocht dit toch anders zijn, dan horen we dat graag.

Gepubliceerd onder In The Mix / Minimix | Reageer! »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.