In The Mix 29 november 2014

Gepost op 29 december 2014 door Marlas Efka

Op de site van Ben Liebrand staat het volgende over de minimix, die om 2 platen over 8 werd uitgezonden: “Whilst making the Grandmix 2014, I have lost track of which minimix was broadast this day. Send me an email if you kept track.”

Het blijkt er een te zijn die een paar maanden geleden ook al is uitgezonden: LMFAO & Tears For Fears & SOS Band & Madonna & Liberty X – Party Shout. Deze mash-up werd voor het eerst uitgezonden op 16 november 2013.

In het voorgesprek gaat het natuurlijk over de GrandMix. Om die te maken heeft Ben Liebrand zichzelf opgesloten in de catacomben van zijn huis en worden er zo nu en dan pizza’s onder de deur doorgeschoven, zodat hij ongestoord door kan werken. Hij vind het deze keer leuk om te doen, want hij vindt dat het een leuk muziekjaar is geweest.

Deze GrandMix is overigens een jubileumeditie: het is de 25e jaarmix!

LMFAO vs Minimix

Zoals te verwachten werd er tijdens In The Mix een ITM herhaald: ITM #419 met als eerste uitzenddatum 2013-03-23. Dit was overigens de eerste in een reeks van ‘In The Mix 2000′-uitzendingen met veel tracks van na 2000.

Gepubliceerd onder In The Mix / Minimix | Reageer! »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.