In The Mix 3 & In The Soup 4 december 2011

Gepost op 26 december 2011 door Marlas Efka

Als minimix was er op deze avond weer een echte klassieker te beluisteren: Revelletes – Sign Of Love. Dit was een request van twee luisteraars. De track was geproduceerd door de twee leden van The Limit: Bernard Oattes en Rob van Schaik.
Deze minimix werd voor het eerst uitgezonden op 1989-01-13 en nog een keer herhaald op 2006-04-29. Kort na de uitzending bij Veronica kwam de single binnen in de Top 100 (1989-02-04). De plaat zou 6 weken in deze lijst staan en de hoogst behaalde positie was nummer 65. In de Top 40 kwam de plaat nooit verder dan de Tipparade.

De Revellettes bestond uit drie leden: Manuela Kemp, Anouk Broersma en Claudia Lynsvelt. Van deze drie is Manuele Kemp later het meest bekend geworden door haar televisieoptredens. Ze presenteerde onder andere Vrienden van Amstel Live. Ze is ook altijd muziek blijven maken. Zo maakte ze ondermeer deel uit van de ‘all girl’ band Girls Wanna Have Fun.

Anouk Broersma bracht in 1990 nog de single Riding The Wave uit onder de naam ‘Anouk’.

Claudia Lijnsvelt is ontwerpster geworden. Van haar kom je op YouTube een filmpje tegen waarin ze reclame maakt voor een persoonlijke training, die haar verder heeft geholpen. Bovendien is ze te vinden op Facebook.

In het eerste uur In The Mix werd de Grandmix 1987 herhaald.

In het tweede uur In The Mix stond een herhaling van ITM #109 gepland, die voor het eerst werd uitgezonden op 2004-11-19. Helaas liep deze uitzending niet op rolletjes. Na 23 minuten, tijdens Patti Labelle met Release, ging het weer eens mis en kwam er een nieuwsuitzending voorbij, gevolgd door het programma Floorfillers. Dit was dus weer eens een In The Soup-aflevering, of – als je positief wilt bekijken – een mini-ITM.

Gepubliceerd onder In The Mix / Minimix | Reageer! »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.