In The Mix 24 & 25 november 2012

Gepost op 23 december 2012 door Marlas Efka

De minimix op deze avond was nieuw. Het aantal medewerkers aan deze minimix is zo groot dat Ben Liebrand op zijn eigen site geen titel meegaf aan deze mash-up. De uitvoerenden zijn onder andere LMFAO + Lyod feat. Andre 3000 vs Tears For Fears, SOS Band en Madonna!

De track op de achtergrond is een combinatie van LMFAO ‎– Sexy And I Know It en Llyod feat. Andre 3000 & Lil Wayne – Dedication To My Ex (Miss That). Deze combinatie zat al kant en klaar in de Grandmix 2012 toen duidelijk werd dat de platenmaatschappij geen toestemming gaf om de track van Lloyd te gaan gebruiken.
Ben Liebrand baalde er enorm van dat hij die track uit de GM 2012 moest slopen. Hij heeft besloten om deze mooie combinatie van twee platen, die je niet bij elkaar zou verwachten, dan maar om te werken tot een minimix en deze basis vervolgens aan te vullen met o.a. Sly And The Family Stone – Dance To The Music, Liberty J – Just A Little Bit, Madonna – Music, Tears For Fears – Shout en SOS Band – Just Be Good To Me.
Het eindresultaat laat ook goed horen hoe een minimix tot stand komt, aldus Ben Liebrand.

Voorlopig duiden we deze minimix maar aan als LMFAO Etcetera – Just Shout Sexy ‘Music’ To My Ex.

In het eerste uur van In The Mix werd #285 van 2009-05-16 herhaald en in het tweede uur de helft van #286 (2009-05-30) en niet, zoals op de site van Ben Liebrand werd aangegeven ITM #117 en in het tweede uur ITM #120.
Tijdens het tweede uur ging het dus weer eens mis bij Veronica: om 00:39 uur werd ineens begonnen met het nieuws en daarna volgde topmixer Silverius.

Gepubliceerd onder In The Mix / Minimix | Reageer! »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.