In The Mix 24 & 25 december

Gepost op 8 januari 2012 door Marlas Efka

Op kerstavond was er een nieuwe minimix te horen: Andre Kuipers, Jump On A Space Ship!.

Ben Liebrand heeft de mix speciaal gemaakt voor de Nederlandse astronaut Andre Kuipers, die op 21 december 2011 met een Sojoez-raket naar het internationale ruimtestation ISS is vertrokken. Twee dagen later, op vrijdag 23 december 2011 kwam hij rond 16:22 (CET) aan in dit ruimtestation.

Er zijn verschillende tracks in deze mix samengevoegd, waarbij ‘Space’ het centrale thema is.
Het basisritme is afkomstig uit de track Space van Christian Varela. Daarnaast is de track Benny Benassi, Kelis, APL & Jean-Baptiste – Spaceship gebruikt. Verder is er een stukje intro uit de track Space Intro van de Steve Miller Band in verwerkt. Om een en ander ook nog dansbaar te maken is de sequencer van Snap! – Rhythm Is A Dancer er ook nog in verwerkt. Deze bleek er leuk bij te passen.
Naar aanleiding van deze info gaf DJ Sven aan deze mix de titel Rhythm In Space mee.

De twee afleveringen van In The Mix waren herhalingen van Grandmixen. Tussen 23:00 en 24:00 werd de Grandmix 1989 herhaald en het uur daarna die van 1990. Achter de Grandmix 1989 werd de Vocoder Grandmix 1989 Playlist-minimix van 1990-01-05 nog uitgezonden, maar slechts tot titel 40. Er was dus op deze avond eigenlijk 1,5 minimix te beluisteren!
Op zijn site had Ben Liebrand nog onderstaande afbeelding bij geplaatst, die bij velen herinneringen zullen oproepen!

Gepubliceerd onder In The Mix / Minimix | Reageer! »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.