In The Mix 17 & 18 september

Gepost op 25 september 2011 door Marlas Efka

Op deze avond werd er een nieuwe minimix uitgezonden: Grandmaster Flash & Requake – The Dub Step Message – Different. Deze mix is bedoeld om je speakers niet alleen af te stoffen, maar ook diep te reinigen, zo laat de mastermixer weten vanaf de boot naar Texel (hierop bevond hij zich ten tijde van het voorgesprek, op weg naar een besloten feest op het eiland).

In deze minimix is Grandmaster Flash – The Message te horen. Deze staat op een ‘dubstep-onderkant’. Dubstep kan worden gezien als een doorontwikkeling van drum & bass. Door Ben Liebrand wordt het omschreven als “tempo 140, maar dan op hoog tempo, met een gigantische laag er in”. Deze dubstep-onderkant is de track Different van Requake. Verder is op een gegeven moment kort de gitaarsolo uit Beat It van Michael Jackson te horen.

De reacties op deze mix waren nogal verschillend. Sommigen konden deze minimix niet waarderen, anderen waren de mening toegedaan dat Ben Liebrand goed aanvoelde welke kant de muziek opging door zijn keuze voor een dubstep-variant.

Het eerste uur In The Mix was wederom nieuw. Deze tracks waren te horen:

01. Daft Punk – Around The World
02. The Ones – Flawless
03. Boris Dlugosch with Roisin Murphy – Never Enough
04. Spirit Catcher – Galactik Flies
05. House Divas – Life
06. Raw Artistic Soul feat. Edisney Portales Vega – Pa El Bembé
07. Spiller – Groove Jet (If This Ain’t Love)
08. Philip Cortez – Batu
09. Jamiroquai – Supersonic
10. Soul Central – Need You Now

Het tweede uur In The Mix was traditiegetrouw weer een herhaling. Deze keer betrof het ITM #232, die op 2008-01-27 voor het eerst te beluisteren was.

Gepubliceerd onder In The Mix / Minimix | Reageer! »

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.